Vi söker Serviceelektriker/ Entreprenadelektriker.

Om Företaget

Elprofilen AB är det moderna privatägda entreprenadföretaget med 62 anställda. Här på Elprofilen finns möjlighet till egen utveckling, samt att vara med och utveckla företaget för framtiden. Våra kunder är främst: byggföretag, fastighetsägare, industri och privatpersoner företrädesvis i ett
geografiskt område som innefattar Örebro län, Mälardalen och region Stockholm men våra kunder finns i hela landet. Vi har även uppdrag i utomlands. 2016 certifierade vi oss i Kvalitet ISO 9001, Miljö ISO 14001 och Arbetsmiljö OHAS 18001 vi har även flyttat in i nya egna lokaler.

Vem vi söker

Serviceelektriker:

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta som elmontör, är trygg i det du gör och inte har några problem med att jobba ensam? Du kan samarbeta i grupp men som även är självständig och initiativtagande. Framförallt är du serviceinriktad, positiv och har stort engagemang.

Som serviceelektriker kommer du att arbeta med mindre felsökning av befintliga anläggningar samt installation hos våra kunder vid ombyggnader eller vid  hyresgästanpassningar.
Du kommer att ha tillgång till en servicebil och ett krav är att du innehar B-körkort.

Entreprenadelektriker:

Som entreprenadelektriker kommer du att arbeta med om- och nybyggnadsentreprenader t ex skolor, kontorslokaler, lägenheter.  Du är van att samarbeta i grupp, positiv och har stort engagemang.

Ledande Montör:

Som ledande montör kommer du att arbetsleda ett team av elektriker i både större och mindre installationsprojekt. Framförallt kommer du att jobba med installationsprojekt inom nyproduktion och ROT.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara daglig arbetsledning och uppföljning, planering och resursfördelning, mindre inköp samt problemlösning.

Information

Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta vår VD Lars Larsen på mobil: 072-223 57 53,
tel: 019-10 05 00 eller mail: lars.larsen@elprofilen.se
Ansökan via mail till: info@elprofilen.se.